Adana'da feci kaza! 12 araç birbirine girdi: 7 ölü, 7 yaralı

Adana'nın Pozantı ilçesinde 2'si polis aracı olmak üzere 12 araç birbirine girdi. 7 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

banner279
12 Mayıs 2023 Cuma 13:22
Adana'da feci kaza! 12 araç birbirine girdi: 7 ölü, 7 yaralı

Adana- Pozantı Otoyolu'nun Ankara istikametinde,gece saatlerinde  seyir halindeki tır belirlenemeyen nedenle alev aldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında otoyolda zincirleme trafik kazası meydana geldi.
Yangın yerine yaklaşık 50 metre mesafede meydana gelen ve henüz sebebi öğrenilemeyen kazada 2'si polis otomobili olmak üzere 12 araç birbirine girdi.Kazaya öncelikle bölgedeki itfaiye ekipleri müdahale etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri de yönlendirildi.Kazada 7 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırdı. Otoyolun Ankara istikameti kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapandı.Kaza yapan araçların kaldırılmasından sonra yol trafiğe açıldı.

Anahtar Kelimeler:
AdanaKazaTrafik Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287