Adana’da 40 santimlik demir kesme makası ile 4 bisiklet çaldı

Adana’da yaklaşık 40 santim uzunluğundaki demir kesme makasını pantolonunun içine gizleyip 4 bisiklet çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

banner279
05 Nisan 2017 Çarşamba 18:20

Adana’da yaklaşık 40 santim uzunluğundaki demir kesme makasını pantolonunun içine gizleyip 4 bisiklet çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan bulunduğu cezaevinden 1 ay önce tahliye olan Özer Y. (29), inşaat malzemeleri satan bir iş yerinden demir kesme makası ile pense aldı. Şahıs, yaklaşık 40 santim uzunluğundaki demir kesme makasını pantolonun içine saklayarak Çukurova ilçesindeki apartmanları dolaşıp, 4 bisikleti kilidi ve zincirini keserek çaldı. Bisikletlerin sahiplerinin şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Kayıtlardan Özer Y.’nin olduğu anlaşılınca polis operasyon yaptı. Zanlı yakalandığında hırsızlık yaparken kullandığı demir kesme makası, pense ve tornavida pantolonun içinden çıktı. Zanlının sorgusunda, parasız kaldığı için hırsızlık yaptığını, çaldığı bisikletleri satıp uyuşturucu aldığını söylediği ileri sürüldü. Özer Y., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

HABER24

Son Güncelleme: 05.04.2017 21:21
Anahtar Kelimeler:
HırsızDemir Kesme Makası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287