Pişkin kapkaççı: Çıkınca yine çalacağım

Adana’da bir kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan zanlılardan biri, "Param yok onun için yapıyorum, çıkayım yine çalacağım" dedi. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde bulunan Saydam Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya...

banner279
21 Eylül 2016 Çarşamba 09:25
Pişkin kapkaççı: Çıkınca yine çalacağım

Adana’da bir kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan zanlılardan biri, "Param yok onun için yapıyorum, çıkayım yine çalacağım" dedi.
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde bulunan Saydam Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 7 Eylül 2016 tarihinde Saydam Caddesi’nde yürüyen Ece Gülener (23) isimli genç kadının elindeki cep telefonu kapkaç yöntemiyle çalındı. Ece Gülener olay yerine gelen polise, elinden cep telefonu alındıktan sonra kaçan iki kişinin eşkallerini verdi.
Polis, aldığı eşkal doğrultusunda zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda polis, zanlıların Sergen K. (20) ve Onur A. (19) olduğunu belirledi. Polis Onur A.’yı Yenibey, Sergen K.’yi ise Kürkçüler Mahallesi’nde yakaladı.
Emniyete getirilen zanlılardan Onur A.’nın kapkaçı kendisinin yaptığını, arkadaşının bir suçu olmadığını söylediği öğrenildi. Zanlılar sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıpa götürüldü. Zanlılar burada kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırmak istedi. Zanlılardan Onur A. sağlık kontrolünün ardından adliyeye götürülürken, "Param yok onun için çaldım. Cezaevinden çıkayım yine çalacağım. Sizin ananızı da gasp edeceğim" diye bağırdı.
Zanlılar daha sonra adliyeye götürüldü.
(İHA)

Son Güncelleme: 21.09.2016 13:26
Anahtar Kelimeler:
AdanaKap Kaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287