Besni’de şükür kurbanı kesildi

Adıyaman’ın Besni ilçesinde AK Parti Besni İlçe Teşkilatı tarafından 15 Temmuz Darbe Girişiminin püskürtülmesi ve belaların defi için kurban kesildi.Mehmet Erdemoğlu Parkı önünde tekbirler ve dualar eşliğinde 4 adet kurban kesildi. Kesilen...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 19:05
Besni’de şükür kurbanı kesildi
Adıyaman’ın Besni ilçesinde AK Parti Besni İlçe Teşkilatı tarafından 15 Temmuz Darbe Girişiminin püskürtülmesi ve belaların defi için kurban kesildi.
Mehmet Erdemoğlu Parkı önünde tekbirler ve dualar eşliğinde 4 adet kurban kesildi. Kesilen kurbanların etleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
Kurban kesim törenine AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve yönetim kurulu üyeleri, Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Memet Kasap, Besni Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer, AK Parti Adıyaman İl Genel Meclis Üyesi Ömer Korkmaz, Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan, Besni Güvenlik Güçlerine Yardım Derneği Başkanı Cuma Ayhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, 15 Temmuz tarihinin demokrasimize kapkara bir leke olarak geçtiğini belirterek, “Aynı zamanda bu tarih milletimizin kendine emanet ettiği silahı, tankı, tüfeği, helikopteri ve uçağı milletimize karşı kullanan hain terör örgütlerinin, Fetullahcı terör örgütünün darbe girişiminin azimle son bulmasını vatandaşımızın yapmış olduğu birlik beraberlik göstermiş, birlik ve beraberlik neticesinde engellenmiştir. Aynı zamanda bunu zafer olarak görüyorum. Demokrasi adına bu hain ve alçak saldırıda 262 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 1500’ün üzerinde yaralımız vardır. Ben öncelikle hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bugün burada tüm hemşerilerimizle beraber toplandık. Bir daha böyle acılar yaşanmasın diye vatandaşımızın göstermiş olduğu verasetle bu darbe girişiminin engellenmiş olmasını ve bir daha böyle şeyler yaşanmaması için şükür kurbanları keseceğiz. Rabbim inşallah bir daha Türkiye’ye böyle acılar yaşatmaz. Herkes şunu iyi bilsin, bu millet öyle verasetli öyle güçlü bir millettir ki, yeri geldiğinde hepimizin de televizyonlarda izlediği gibi darbeci askerlerin hepsini tek tek kollarından tutarak polise teslim ettiler. Bu demek ki bu millet Milli iradesine, vatanına, bayrağına, milletine ve namusuna yönelecek her türlü tehlikede birlik beraberlik içerisinde olmayı hep bilmiştir ve bundan sonra da bilecektir. Yeri geldiğinde polis, yeri geldiğinde asker, yeri geldiğinde şehit olmayı bu millet çok iyi bilir. Asker bizim askerimiz, polis bizim polisimiz. Ancak içindeki bir kısım cuntacı, darbeci, Fetullahçı terör örgütü yandaşları asla bu milleti, bu vatanı bölmeye güçleri yetemeyecek. Bu demokrasi şöleninde bizlere destekte bulunan tüm siyasi parti temsilcilerine ve üyelerine, tüm hemşerilerimize, sivil toplum örgütlerine ve tüm milletimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287