Anıtkabir Gece'de Boş Bırakılma'dı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78’inci yıl dönümünde vatandaşlar, Anıtkabir’i gecenin ilerleyen saatlerine kadar boş bırakmadı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78’inci yıl dönümünde...

banner279
10 Kasım 2016 Perşembe 23:30

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78’inci yıl dönümünde vatandaşlar, Anıtkabir’i gecenin ilerleyen saatlerine kadar boş bırakmadı.


Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78’inci yıl dönümünde Anıtkabir ziyaretçi akınına uğradı. Sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı Resmi Tören’in ardından kapılarını halka açan Anıtkabir, gün boyu vatandaşların akınına uğradı. Gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen Anıtkabir’i boş bırakmayan vatandaşlar, ellerindeki bayraklarla İstiklal Marşı’nı okudu ve ‘Ne mutlu Türküm diyene’ sloganını attı.

Polis ekiplerinin Anıtkabir’de aldığı güvenlik önlemleri ise dikkat çekti. Anıtkabir girişinde x-ray cihazlarından geçen vatandaşlar, tek tek aranarak Anıtkabir’e alındı. Ailecek Atatürk’ü ziyaret etmeye gelen vatandaşlar, ortaya güzel görüntüler çıkardı. Yanlarında getirdikleri çiçekleri Atatürk’ün mozolesine bırakan vatandaşlar, Atatürk’ün ruhu için dualar okudu ve hatıra fotoğrafları çekindi. Gün boyu Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşları ağırlayan Anıtkabir, saat 22.00’de ziyarete kapandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.11.2016 04:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287