Ankara’da su ücretlerine büyük indirim

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, su ücretlerinde büyük bir indirime gitti

banner279
14 Ocak 2019 Pazartesi 19:55
Ankara’da su ücretlerine büyük indirim


Başkentte su fiyatlarında yüzde 30 indirim yapılacak. Konut ve iş yerlerindeki tüm aboneler için uygulanacak olan indirim 21 Ocak’tan itibaren geçerli olacak.Büyükşehir Meclisi Ocak ayının son oturumunu gerçekleştirdi. Meclis toplantısında tüm parti gruplarının oy birliğiyle Ankara’daki su ve atık su tarifesinde yüzde 30 indirime gidildi. İndirim konut ve iş yerlerindeki tüm aboneler için geçerli olacak. İndirimli yeni tarife, 21 Ocak’tan itibaren yürürlüğe girecek.
 

Su fiyatlarında indirime gerekçe olarak Gerede’den gelen içme suyun kısa sürede Ankara’ya ulaşacak olması ve Kesikköprü’den su alınmayacağı için enerji maliyetinin düşmesi gösterildi. Ayrıca barajlardaki su rezervinin de yağışlarla birlikte arttığına dikkat çekildi. 
 

Son Güncelleme: 15.01.2019 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287