Başkent'teki cinayet kameralara yakalandı

Başkentte bir kişinin park halindeki aracının içinde sırtından vurularak öldürülmesinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

banner279
18 Eylül 2017 Pazartesi 13:19

Başkentte bir kişinin park halindeki aracının içinde sırtından vurularak öldürülmesinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Çankaya İlçesi Çayyolu semtinde bir hafta önce meydana gelen olayda, 06 DCT 71 plakalı otomobilin içinde Aydın Sümer isimli bir kiyi sırtından vurulmuş olarak bulundu. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda zanlılar Konya’da aynı gün yakalandı.

Olayın ortaya çıkan güvenlik kameraları görüntüsünde zanlıların olayı gerçekleştirdikten sonra kaçma anları görülmekte.

Konya’da yakalanan zanlı Uğur Can Y., babasıyla birlikte alkol aldıkları sırada, içinde 3 kişinin bulunduğu bir otomobilin yanlarına gelerek yakınlarında bulunan kadınlara laf attığını iddia etmişti. Zanlı, bunun üzerine aralarında tartışma çıktığını ve bagajda bulunan silahı alarak ateş ettiğini öne sürmüştü.

(Abdullah Sarica /İHA)

Son Güncelleme: 18.09.2017 15:57
Anahtar Kelimeler:
CinayetKameraBaşkent
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287