YHT kazası: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Ankara YHT Garı’ndan Konya’ya 06.30’da hareket eden Yüksek Hızlı Tren (YHT) Marşandiz mevkiinde üst geçite çarptı. Çok sayıda yaralı var.09:49 Son Güncelleme 7 Ölü 46 yaralı

banner279
13 Aralık 2018 Perşembe 09:31
YHT kazası: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Ankara Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren'in (YHT) Ankara’nın Yenimahalle ilçesine bağlı Marşandiz istasyonunda üst geçide çarpması sonucu iki vagonu devrildi.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Kaza sonucunda çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor.Yaralanan yolculara 112 Acil Servis, itfaiye ve UMKE ekiplerince müdahalede bulunuluyor.

trenkaza2.jpg

ÜST GEÇİT TRENİN ÜSTÜNE DEVRİLMİŞ

"Burada çok sayıda polis, itfaiye ve emniyet ekibi var. Kurtarma çalışmaları sürüyor. Tren istasyondan geçtiği anda üst geçidin trenin üstüne çöktüğü belirtildi. Çökme sonucu vagonlar devrilmiş. Kurtarma çalışmaları devam ediyor."

kaza-009.jpg

09:49 Son Güncelleme 7 Ölü 46 yaralı

Son Güncelleme: 13.12.2018 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287