Dr. Abdulkerim Yeşildağ AK Parti'den Manavgat belediye başkan aday adayı oldu

Siyaset bilimci Dr. Abdulkerim Yeşildağ, AK Parti Manavgat Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Gerçekleştirdi.

banner279
24 Kasım 2023 Cuma 08:57
Dr. Abdulkerim Yeşildağ AK Parti'den Manavgat belediye başkan aday adayı oldu

Siyaset bilimci Dr. Abdulkerim Yeşildağ, AK Parti Manavgat Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Gerçekleştirdi.

AK Parti'nin 9 Kasım’da başlattığı aday adaylığı başvuru süresi partinin belirlediği tarih olan 22 Kasım tarihi itibariyle tamamlandı. Süreç nihayete ererken birbirinden flaş isimler aday adaylığı sürecine dahil oldu.

AK Parti İlçe Teşkilatına kalabalık bir seçmen ile gelen Yeşildağ aday adaylığı başvurusunu AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol'a teslim etti.

Dr. Abdulkerim Yeşildağ, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Manavgata hak ettiği belediyecilik ile tanıştırmak için aday adayı oldum. Partimde, halka hizmet etmenin mutluluğunu her zaman yaşadım.

ÇARESİZLİĞE SON ÇÖZÜM ÜRETEN BAŞKAN OLACAĞIM

Bundan sonra da Manavgat’a hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bir mensubu olarak yıllarca Manavgat'ta Jandarma kıdemli başçavuş olarak Karakollarda görev aldım ve doğa harikası olan Manavgatımızda dokunmadığım istişare yapmadığım köyler kalmadı diyebilirim, Bu bana insan yüreğine dokunmanın ve beşeri ilişkilerin güzelliğini öğretti. Yıllarca görev yaptığım, ekmeğini yediğim, çocuklarımı büyüttüğüm, Manavgat'a en iyi şekilde hizmet edeceğime olan inancım tamdır. Şehrimizin sorunlarının neler olduğunu en iyi bilenlerdenim. Allah’ın izni ile de bu sorunları çözüp Manavgatımızı hak ettiği günlere kavuşturmaya talibim” diye konuştu.

TEVECCÜH HALKIMIZDAN HİZMET BİZDE

Yeşildağ Manavgat'a olan sevgisi ve bağlılığıyla ön plana çıkan bir isim olarak, kente katkı sağlamak için aday adaylığına başvurduğunu ifade etti. Yeşildağ, "Manavgat'ın gelişimine, güzelliğine ve refahına katkıda bulunmak için buradayım. Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmek için mücadele etmeye hazırım" dedi.

Özellikle belirtmek isterim ki aday adaylığımda belediye başkanlığı makamı sadece bir vesiledir. Adaylığım hizmet içindir. Manavgatın yeni bir enerjiye, anlayışa ve hizmet aşkına bugün her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır.

Siyaset bilimci Dr. Abdulkerim Yeşildağ Kimdir?

1978 yılında Bitlis ilinde dünyaya geldi.orta ve lise öğretimini Manavgatta tamamladı.1998 yılında Jandarma Astsubay olarak. silahlı kuvvetlerde göreve başladı.Silahlı Kuvvetlerin çeşitli kadamelerinde görevde bulundu.Eğitim hayatından hiç kopmadan devam edip Siyaset bilimleri ve Kamu yönetimi üzerine doktorasını 2018 yılında tamamladı.Haliz hazırda Hukuk fakültesi 4 sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir.Evli 2 çoçuk babası olup İngilizce ve Farsça dillerini bilmektedir. Dr. Abdulkerim Yeşildağ bir Manavgat sevdalısıdır.

Son Güncelleme: 24.11.2023 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287