Fatih Üniversitesi Rektörü İstifa etti

Ardahan Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz görev süresinin dolmasıyla birlşikte istifa etmiş YÖK tarafından İstasnbul fatih Üniversitesine atanmıştı.FETÖ soruşturması kapsamında kayyum atanan Fatih Üniversitesi bir süre...

banner279
22 Temmuz 2016 Cuma 21:14
Fatih Üniversitesi Rektörü İstifa etti
Ardahan Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz görev süresinin dolmasıyla birlşikte istifa etmiş YÖK tarafından İstasnbul fatih Üniversitesine atanmıştı.
FETÖ soruşturması kapsamında kayyum atanan Fatih Üniversitesi bir süre böyle yönetilmesinin ardından Ardahan Üniveristesinde görev süresi dolan Prof. Drç Ramazan Korkmaz atanmıştı.
Bugün itibari ile görevinden istifa ettiğini açıklayan Prof. Dr. Ramazan Korkmaz kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Büyük ümitlerle geldiğim Fatih Üniversitesi’ne; mevcut koşullarda daha iyi hizmet veremeyeceğim için, an itibariyle rektörlük görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Bana güvenerek bu görevi tevdi eden Yüksek Öğretim Kurumu Başkanlığı’na, Mütevelli Heyet Başkanı ve değerli üyelerimize; büyük bir coşkuyla atamamı kutlayan /kıvanç duyan dostlara/ arkadaşlara/canlara teşekkür ediyorum... Allah ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı her türlü beladan korusun" yazdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287