1.5 yaşında ’şehit çocuğu’ oldu

Van’ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı’nda PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Süleyman Budak’ın Elazığ’daki yakınlarına acı haber ulaştı. Şehidin 1.5 yaşındaki çocuğu babasız...

banner279
03 Eylül 2016 Cumartesi 14:39
1.5 yaşında ’şehit çocuğu’ oldu

Van’ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı’nda PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Süleyman Budak’ın Elazığ’daki yakınlarına acı haber ulaştı. Şehidin 1.5 yaşındaki çocuğu babasız kaldı.
Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı’nda bölücü terör örgütü unsurlarına karşı yürütülen operasyonda dün çıkan çatışmada 1 teğmen, 2 astsubay ve 5 uzman çavuş olmak üzere 8 asker şehit olmuş, 8 asker ise yaralanmıştı. Şehitlerden kimliği belirlenen Süleyman Budak’ın Elazığlı olduğu bildirildi. Veysel ve Zöhre Budak çiftinin 6 çocuğundan en küçüğü olan şehidin ailesinin Erzincan’ın Tercan ilçesinde ikamet ettiği öğrenildi. 3 ay önce göreve başlayan şehit Süleyman Budak’ın 3 yıl önce Öznur Budak ile evlendiği ve 1,5 yaşında çocuğu olduğu öğrenildi.
Şehidin naaşı Elazığ merkeze bağlı Salkaya köyünün Yılangeçiren mezrasına defnedilecek.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.09.2016 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287