17 ilde FETÖ operasyonu: 36 gözaltı

Bitlis merkezli 17 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 36 kişi gözaltına alındı.Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bitlis Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile iltisaklı...

banner279
06 Ekim 2016 Perşembe 13:34
17 ilde FETÖ operasyonu: 36 gözaltı
Bitlis merkezli 17 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 36 kişi gözaltına alındı.
Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bitlis Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile iltisaklı Tatvan ilçemizdeki 3 dernek tarafından gerçekleştirilen SODES projelerinde usulsüzlük yaptıkları, adı geçen terör örgütüne finansal destek sağladıkları ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile iltisaklı oldukları için Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında kapatılan bazı derneklerde görev aldıkları tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik 3 Ekim’de Bitlis merkezli 17 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir. Bu operasyonlarda 36 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup, işlemleri devam etmektedir” denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287