2’si asker 3 kişi gazdan etkilendi

Tunceli’de su deposu bakımı yaparken biriken gazdan etkilenen bir kişi ve vatandaşa yardıma ederken gazdan etkilenen 2 asker hastanelik oldu.Edinilen bilgiye göre Tunceli 4. Komando Tugay Komutanlığı’nda su deposu bakımı yapan Ali Özmen isimli...

banner279
14 Ekim 2016 Cuma 23:47
2’si asker 3 kişi gazdan etkilendi
Tunceli’de su deposu bakımı yaparken biriken gazdan etkilenen bir kişi ve vatandaşa yardıma ederken gazdan etkilenen 2 asker hastanelik oldu.
Edinilen bilgiye göre Tunceli 4. Komando Tugay Komutanlığı’nda su deposu bakımı yapan Ali Özmen isimli işçi, depoda biriken gazdan etkilenerek bayıldı. Özmen’e yardım için depoya inen 2 asker de gazdan etkilendi. Diğer askerlerin yardımıyla su deposundan çıkarılan 1 sivil ve 2 asker ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 1 sivil ve 2 askerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.10.2016 02:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287