3 ilde FETÖ operasyonu: 35 gözaltı

Eskişehir’de FETÖ/PDY’nin darbe girişimi soruşturması kapsamında İzmir ve Ankara’da eş zamanlı yapılan operasyonda 35 şüpheli gözaltına alındı.Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma...

banner279
23 Eylül 2016 Cuma 17:31
3 ilde FETÖ operasyonu: 35 gözaltı
Eskişehir’de FETÖ/PDY’nin darbe girişimi soruşturması kapsamında İzmir ve Ankara’da eş zamanlı yapılan operasyonda 35 şüpheli gözaltına alındı.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlara Mücadele ve Terörle Mücadele ekipleri, Eskişehir merkezli Ankara ve İzmir’de sabah saat 07.30 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenledi. Aralarında eski İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve bir okul müdürünün de bulunduğu 35 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinin alınmak üzere Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne getirildiği öğrenildi. İfadeleri alınan şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287