3 mürettebatın şehit olduğu gemi kazası kamerada

İstanbul Boğazı’nda 3 sahil güvenlik mürettebatının şehit olduğu kaza, bir geminin kamerası tarafından görüntülendi. Sarayburnu açıklarında Karadeniz yönüne seyreden "Tolunay" isimli gemi, Sahil Güvenlik botu ile çarpışmış, kazada...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 21:48
3 mürettebatın şehit olduğu gemi kazası kamerada

İstanbul Boğazı’nda 3 sahil güvenlik mürettebatının şehit olduğu kaza, bir geminin kamerası tarafından görüntülendi.
Sarayburnu açıklarında Karadeniz yönüne seyreden "Tolunay" isimli gemi, Sahil Güvenlik botu ile çarpışmış, kazada botta bulunan 3 mürettebat şehit olmuştu. Denizde yaşanan dehşet anları, bir geminin kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde yük gemisinin geçişi ve ardından alabora olan Sahil Güvenlik botu dikkat çekiyor. Kazayı fark eden bir gemi ise Sahil Güvenlik botuna yanaşarak yardım etmeye çalışıyor. Bu sırada geminin telsizinden "Bütün gemiler Sarayburnu açıklarında Sahil Güvenlik Botu ile ticari bir gemi çarpışmıştır" anonsu yapılıyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287