Acı haber şehit ailesini yaktı

Van’da şehit olan Astsubay Aydın Eryılmaz’ın Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yaşayan ailesine şehadet haberi verildi.Dursunbey’e bağlı Şabanlar Mahallesi’nde ikamet eden şehidin babası Bayram ve Dedesi Ahmet Eryılmaz’a acı haber,...

banner279
03 Eylül 2016 Cumartesi 10:08
Acı haber şehit ailesini yaktı

Van’da şehit olan Astsubay Aydın Eryılmaz’ın Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yaşayan ailesine şehadet haberi verildi.
Dursunbey’e bağlı Şabanlar Mahallesi’nde ikamet eden şehidin babası Bayram ve Dedesi Ahmet Eryılmaz’a acı haber, evlerine gelen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve askeri yetkililer tarafından iletildi. Oğullarının şehit olduğunu öğrenen ve büyük üzüntü yaşayan Baba, sinir krizi geçirdi.
Öte yandan, fındık toplamak için Adapazarı’na gittiği öğrenilen Anne Hatice Eryılmaz’a da acı haber Adapazarı’ndaki askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan anne askeri yetkililer ile birlikte Dursunbey’e doğru hareket etti.
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Başar Akın, Jandarma Bölük Komutanı Ömer Faruk Gürsoy, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir ve Belediye Meclis üyeleri de şehit ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.
Şehidin baba evine Belediye yetkilileri tarafından bayrak asılırken, sağlık ekipleri de mahalle meydanında fenalaşan şehidin yakınlarına müdahale etti.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.09.2016 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287