Açığa alınan 4 bin öğretmene ilişkin açıklama

Diyarbakır Valiliği, kentte açığa alınan öğretmenlerden 4 bininin göreve iade edildiğine ilişkin bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaları yalanladı. Valilikten konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Bazı haber...

banner279
18 Eylül 2016 Pazar 21:41
Açığa alınan 4 bin öğretmene ilişkin açıklama
Diyarbakır Valiliği, kentte açığa alınan öğretmenlerden 4 bininin göreve iade edildiğine ilişkin bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaları yalanladı.
Valilikten konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada ‘Diyarbakır’da açığa alınan öğretmenler göreve iade ediliyor’ şeklinde haberler yer almaktadır. Bilindiği üzere söz konusu öğretmenlerle ilgili soruşturma Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yürütülmektedir. Bu aşamada Bakanlık tarafından Valiliğimize ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze iletilmiş herhangi bir liste bulunmamaktadır. Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan çalışmalar titizlikle yürütülmektedir. Halkımızın resmi makamlarca doğrulanmamış haberlere itibar etmemesi önem arz etmektedir” denildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.09.2016 08:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287