Açığa alınan Kütahya eski valisi Kenan Çiftçi tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınan Kütahya eski valisi Kenan Çiftçi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.2011-2013...

banner279
19 Ağustos 2016 Cuma 11:30
Açığa alınan Kütahya eski valisi Kenan Çiftçi tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınan Kütahya eski valisi Kenan Çiftçi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2011-2013 yılları arasında Kütahya Valiliği yapan, ardın da Ordu Valisi olarak atanan ve son olarak merkez valiliğine tayin olan 51 yaşındaki Kenan Çiftçi, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında bir süre önce açığa alınmıştı. Çiftçi’nin tutuklanarak Sincan Cevzaevi’ne konulduğu belirtildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.08.2016 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287