Açlık grevine polis müdahalesi: 20 gözaltı

Hakakari’de, kayyum kararlarını protesto etmek için başlatılan açlık grevine polis müdahale etti. Olaylarda 20 kişi gözaltına alındı. Hakkari Belediyesi meclis üyeleri ile HDP ve DBP’lilerin kayyum kararını protesto etmek amacıyla başlattıkları...

banner279
15 Eylül 2016 Perşembe 16:23
Açlık grevine polis müdahalesi: 20 gözaltı
Hakakari’de, kayyum kararlarını protesto etmek için başlatılan açlık grevine polis müdahale etti. Olaylarda 20 kişi gözaltına alındı.
Hakkari Belediyesi meclis üyeleri ile HDP ve DBP’lilerin kayyum kararını protesto etmek amacıyla başlattıkları dönüşümlü açlık grevi eylemine polis müdahale etti.
Açlık grevine katılan Belediye Eşbaşkan vekilleri Fatma Yıldız, Şaban Alkan’ın da aralarında bulunduğu 20 kişinin polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.09.2016 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287