Adıyaman’da bir apartmanda bir haftada altıncı yangın

Adıyaman’da bir apartmanda bir haftada altıncı defa yangın çıktı.Edinilen bilgiye göre, Yunus Emre Mahallesi Hacı Bektaş Veli Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın 3. katında ikamet eden Bahri Can’a ait evde bilinmeyen nedenle yangın...

banner279
22 Ağustos 2016 Pazartesi 12:27
Adıyaman’da bir apartmanda bir haftada altıncı yangın

Adıyaman’da bir apartmanda bir haftada altıncı defa yangın çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Yunus Emre Mahallesi Hacı Bektaş Veli Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın 3. katında ikamet eden Bahri Can’a ait evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın söndürülürken evde bulunan birçok eşya kullanılamaz hale geldi.
Öte yandan, aynı apartmanda son bir hafta içerisinde 5 defa daha yangın çıktığı öğrenildi. Yangınların nedeni henüz tespit edilemedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 22.08.2016 14:45
Anahtar Kelimeler:
YangınAdıyamanApartman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287