Ailesini pompalı tüfekle 4 saat rehin aldı

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde madde bağımlısı bir kişi ailesini pompalı tüfekle rehin aldı. 4 buçuk saat süren ikna çalışmaları sonrasında, 7 kişiyi rehin alan zanlı polis tarafından etkisiz hale getirildi.Edinilen bilgiye göre, olay...

banner279
16 Ağustos 2016 Salı 13:59
Ailesini pompalı tüfekle 4 saat rehin aldı

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde madde bağımlısı bir kişi ailesini pompalı tüfekle rehin aldı. 4 buçuk saat süren ikna çalışmaları sonrasında, 7 kişiyi rehin alan zanlı polis tarafından etkisiz hale getirildi.
Edinilen bilgiye göre, olay Boyacı Mahallesi Ömeroğlu Sokak’ta meydana geldi. Lösemi hastası eniştesi Ahmet S.’nin evinde ailesiyle birlikte yaşadığı öğrenilen Uğur G. (33), iki gün önce kardeşleriyle henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sonrasında Uğur G. 2 ablasını, eşini, 1,5 yaş ile 7 yaşlarında bulunan 2 çocuğunu ve 2 yeğenini pompalı tüfekle rehin aldı.
Daha sonra balkona çıkan ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Uğur G., elinde bulanan pompalı tüfekle etrafa gelişi güzel ateş açtı. Olayda şans eseri kimse yaralanmazken, mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Şahinbey Emniyet Müdürü, psikolog ve polis ekibi şahsı uzun süre ikna etmeye çalıştı. Bu sırada olayın yaşandığı sokak trafiğe kapatılırken, ambulans ve itfaiye ekipleri hazır bekletildi.
Psikolog ve polis ekiplerinin 4 buçuk saat süren ikna çalışması sonrasında polis ekipleri operasyon kararı aldı. Uğur G.’nin evin kapısını aralamasını fırsat bilen polis ekipleri 7 kişiye 4 buçuk saat boyunca korku dolu anlar yaşatan Uğur G.’nin elindeki pompalı tüfeği aldı. Yere yatırılıp kelepçelenen zanlı gözaltına alındı.
Olay sonrasında polis ekiplerinin evde yaptığı aramada madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Uğur G.’ye ait çok sayıda pompalı tüfek, ateş-buz olarak bilinen uyuşturucu madde ele geçirildi. Öte yandan aile bireyleri sağlık kontrolünden geçirilirken olay sonrası mahalleli derin nefes aldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.08.2016 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287