Akhisar’da 150 dönüm çam ormanı kül oldu

Manisa’nın Akhisar ilçesinde çıkan orman yangınında 150 dönüm çamlık alan küle döndü. Yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınabilen yangına çok sayıda ekip müdahale etti.Manisa’nın Akhisar ilçesine 30 kilometre uzaklıktaki Yukarıdolma...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 19:46
Akhisar’da 150 dönüm çam ormanı kül oldu
Manisa’nın Akhisar ilçesinde çıkan orman yangınında 150 dönüm çamlık alan küle döndü. Yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınabilen yangına çok sayıda ekip müdahale etti.
Manisa’nın Akhisar ilçesine 30 kilometre uzaklıktaki Yukarıdolma Mahallesi mevkiinde saat 17.30 sıralarında çıkan orman yangını sonucunda 150 dönümlük çamlık alan kül oldu.
Yukarıdolma Mahallesine 1 kilometre mesafedeki alanda çıkan yangına Balıkesir’in Sındırgı, İzmir’in Bergama ve Manisa’nın Akhisar Orman İşletme Müdürlüklerinden bir uçak, bir helikopter, 25 arazöz ve 100 personel müdahale etti. Yangın saat 19.00 sıralarında kontrol altına alınırken küle dönen 150 dönümlük alanda soğutma çalışmalarının yapıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287