Ankara’da trafolara saldırı: Gökçek uyarmıştı

Ankara’nın Mamak ve Çankaya ilçelerinde elektrik trafolarına saldırı düzenlendi. Bazı kişiler 3 trafonun elektriğini keserken, 3 trafoda ise saldırı girişimi yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, FETÖ’cüler elektirikleri...

banner279
08 Ağustos 2016 Pazartesi 08:33
Ankara’da trafolara saldırı: Gökçek uyarmıştı
Ankara’nın Mamak ve Çankaya ilçelerinde elektrik trafolarına saldırı düzenlendi. Bazı kişiler 3 trafonun elektriğini keserken, 3 trafoda ise saldırı girişimi yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, FETÖ’cüler elektirikleri kesecek uyarısı yapmıştı.
Alınan bilgiye göre, Mamak’ta Cengiz Han Mahallesi’nde, Demokrasi Parkı’nda ve Kutlu Mahallesi’nde bulunan 3 trafo kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırıya uğradı. Çankaya’da ise 3 trafoya saldırı girişimi yaşandı. Saldırı sonucu Mamak’taki 3 trafonun elektrikleri kesildi. Polis saldırı girişiminin ardından bölgede geniş çaplı arama yaptı. Şüpheli görülen A.I. (18), C.G. (16) ve A.A. (26) isimli 3 kişi gözaltına alındı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ’ye yönelik, "Bütün Türkiye’yi bir hafta elektriksiz bırakacak, trafoları patlatacak bir sabotaj içerisindeler" uyarısını yapmıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287