Antalya'da otobüste şüpheli çanta alarmı

Antalya Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma otobüsünde bırakılan sırt çantası paniğe neden oldu. Edinilen bilgiye göre, havalimanı-otogar hattında hizmet veren 07 ECP 23 plakalı otobüsün şoförü Mehmet Akkurt, otogar içindeki durakta...

banner279
29 Ağustos 2016 Pazartesi 17:51
Antalya'da otobüste şüpheli çanta alarmı

Antalya Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma otobüsünde bırakılan sırt çantası paniğe neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, havalimanı-otogar hattında hizmet veren 07 ECP 23 plakalı otobüsün şoförü Mehmet Akkurt, otogar içindeki durakta saat 16.30 sırasında yaptığı kontrolde arka koltuk altında siyah bir sırt çantası olduğunu fark etti. Bu esnada yolcuların da otobüse binmeye başladığını gören Akkurt, yolcuların güvenlik gerekçesiyle otobüsten inmelerini istedi.
Durumu ilk olarak otogar güvenliğine haber veren Akkurt, daha sonra polise bildirdi. Bölge, şeritlerle yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Çevredekiler ise polisin çalışmasını meraklı bakışla izledi.
Haber verilmesiyle olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipler, özel kıyafetini giydikten sonra otobüsün açık olan ön kapısından içeri girdi. Otobüste unutulduğu belirlenen çantanın içinden kıyafet ve kitap çıktı.
Kontrolün ardından yol araç ve yaya trafiğine açılırken otobüs ise gecikmeli olarak güzergahına devam etti.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.08.2016 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287