Antalya’da 7 DAEŞ üyesi tutuklandı

Antalya’da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan DAEŞ üyesi 4’ü Suriye uyruklu 7 kişi tutuklandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından Antalya merkez Muratpaşa ve Döşemealtı ilçelerinde...

banner279
19 Eylül 2016 Pazartesi 18:29
Antalya’da 7 DAEŞ üyesi tutuklandı
Antalya’da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan DAEŞ üyesi 4’ü Suriye uyruklu 7 kişi tutuklandı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından Antalya merkez Muratpaşa ve Döşemealtı ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda DAEŞ üyesi 7 kişi gözaltına alınmıştı. DAEŞ terör örgütü üyesi ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 4’ü Suriyeli 7 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından önce sağlık kontrolüne, oradan da savcılığa sevk edilmişti. Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen 7 şüpheli, terör örgütü üyesi olmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287