Bakan Işık sınıra gitti

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Koçak ile Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından bölgede inceleme yaptı. Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan sınır...

banner279
02 Kasım 2016 Çarşamba 18:31
Bakan Işık sınıra gitti
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Koçak ile Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından bölgede inceleme yaptı.
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan sınır karakollarını denetleyen Bakan Işık, beraberindeki heyet ile Hatay Garnizon Komutanlığı, 2.Hudut Alay Komutanlığı ve son olarak Hatay Valiliğini ziyaret etti. Hatay Valiliğini ziyaret eden Bakan Işık ve beraberindekiler Hatay Valisi Erdal Ata’dan brifing aldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.11.2016 19:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287