Bartın’ın Kumluca beldesinde marketten 10 bin liralık sigara çaldılar

Bartın’ın Kumluca beldesinde bir markete giren üç hırsız, 10 bin liralık sigarayı alarak kayıplara karıştı. Olay anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Bartın’ın Kumluca beldesinde pazartesi gecesi...

banner279
19 Ağustos 2016 Cuma 14:19

Bartın’ın Kumluca beldesinde bir markete giren üç hırsız, 10 bin liralık sigarayı alarak kayıplara karıştı. Olay anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Bartın’ın Kumluca beldesinde pazartesi gecesi saat 04.00 sıralarında 3 hırsız arabayla marketin yakınlarında durdu. Araçtan inen 2 hırsız maskelerini takıp, marketin kapısını levye ile kırarak açtı. Hırsızlar, marketten 10 bin liralık sigarayı çuvallara doldurup, geldikleri araçlarıyla market yakınlarında ayrıldı. İş yeri sahibi sabah markete geldiğinde kapının kırık olduğunu gördü ve jandarmaya haber verdi. Haber verilmesinin ardından, aynı gece Kozcağız ve Perşembe’de de aynı hırsızlık olayları yaşandığı için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Olay anını güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.08.2016 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287