Bingölde PKK’ya darbe

TSK, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Lokman Darğın-4 Operasyonu kapsamında yapılan arama tarama faaliyetinde toplam 6 adet mevzi, 23 adet sığınak ile sığınak içlerinde çok sayıda gıda ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıkladı.Türk...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 13:02
Bingölde PKK’ya darbe

TSK, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Lokman Darğın-4 Operasyonu kapsamında yapılan arama tarama faaliyetinde toplam 6 adet mevzi, 23 adet sığınak ile sığınak içlerinde çok sayıda gıda ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıkladı.


Türk Silahlı Kuvvetleri, Bingöl ili Adaklı ilçesi Aysaklı Mahallesi kuzeyi, Cevizli, Maltepe, Yaylakonak ve Dağyolu Mahalleleri arasında kalan bölgede operasyon icra edildiğini bildirdi. Açıklamada, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Lokman Darğın-4 Operasyonu kapsamında yapılan arama tarama faaliyetinde toplam 6 adet mevzi, 23 adet sığınak ile sığınak içlerinde çok sayıda gıda ve yaşam malzemesinin ele geçirildiği belirtildi.

Son Güncelleme: 29.11.2016 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287