Bitlis’in Hizan ilçesinde şehit düşen 6 güvenlik görevlisi için uğurlama töreni

Bitlis’in Hizan ilçesinde şehit düşen 6 güvenlik görevlisi için uğurlama töreni düzenleniyor. Hizan ilçesinde meydana gelen patlamada şehit düşen Jandarma Üsteğmen Ömer Bozkurt (Ankara), Jandarma Astsubay Çavuş Talha Musab Salçuk (Van),...

banner279
19 Ağustos 2016 Cuma 10:20
Bitlis’in Hizan ilçesinde şehit düşen 6 güvenlik görevlisi için uğurlama töreni

Bitlis’in Hizan ilçesinde şehit düşen 6 güvenlik görevlisi için uğurlama töreni düzenleniyor.
Hizan ilçesinde meydana gelen patlamada şehit düşen Jandarma Üsteğmen Ömer Bozkurt (Ankara), Jandarma Astsubay Çavuş Talha Musab Salçuk (Van), Jandarma Uzman Çavuş Adem Özen (Gaziantep), Jandarma Uzman Çavuş Mikail Daşçı (Diyarbakır), Jandarma Uzman Onbaşı Mesut Demir (Balıkesir) ve geçici köy korucu Müslüm Yaldız (Bitlis) için Bitlis İl Jandarma Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Protokol üyelerinin de katıldığı törenin ardından şehitler memleketlerine uğurlanacak.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.08.2016 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287