Bitlis’te 16 kişi daha açığa alındı

BİTLİS (İHA) – Bitlis’te Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından 16 Milli Eğitim personeli daha açığa alındı.Alınan bilgiye göre, FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında il merkezi ve...

banner279
22 Temmuz 2016 Cuma 14:57
Bitlis’te 16 kişi daha açığa alındı
BİTLİS (İHA) – Bitlis’te Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından 16 Milli Eğitim personeli daha açığa alındı.
Alınan bilgiye göre, FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında il merkezi ve ilçelerinde görev yapan 16 Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanı daha görevden uzaklaştırıldı. FETÖ’nün darbe girişimi kapsamında açığa alınan personellerle ilgili soruşturma devam ediyor.
Dünden bu yana Bitlis merkez ve ilçelerinde aralarında 3 müdür, 2 müdür başyardımcısı, 1 müdür yardımcısı, 1 memur ve 110 öğretmen olmak üzere 117 personel görevden uzaklaştırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287