Bomba sürü verilen şüpheli paket patlatıldı

Siirt’te bir caddeye bırakılan bomba sürü verilen şüpheli poşet fünye ile kontrollü bir şekilde patlatıldı. Edinilen bilgilere göre, Güres Caddesi Kızılay binası yakınındaki şüpheli poşet, polisi harekete geçirdi. Temizlik işçileri...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 23:05
Bomba sürü verilen şüpheli paket patlatıldı

Siirt’te bir caddeye bırakılan bomba sürü verilen şüpheli poşet fünye ile kontrollü bir şekilde patlatıldı.
Edinilen bilgilere göre, Güres Caddesi Kızılay binası yakınındaki şüpheli poşet, polisi harekete geçirdi. Temizlik işçileri tarafından fark edilen şüpheli poşet, olay yerine gelen bomba imha ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde fünye ile patlatıldı. Bomba süsü verilen şüpheli poşette bantla sarılı şişe içlerine yerleştirilmiş düzenek tespit edilirken, bu düzenek parçaları incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Cadde ise daha sonra yaya trafiğine açıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 23:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287