Boydak’ın FETÖ lideriyle fotoğrafı ortaya çıktı

Kayseri’de FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak’ın FETÖ/PDY örgüt lideri Fethullah Gülen ile çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.15 Temmuz darbe girişimi...

banner279
08 Ağustos 2016 Pazartesi 18:58
Boydak’ın FETÖ lideriyle fotoğrafı ortaya çıktı

Kayseri’de FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak’ın FETÖ/PDY örgüt lideri Fethullah Gülen ile çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan FETÖ/PDY operasyonu çerçevesinde üç kez gözaltına alınan ve sonuncusunda tutuklanan ünlü iş adamı Boydak Holding Yönetim Kurulu eski Başkanı Hacı Boydak’ın fotoğrafı ortaya çıktı. Pensilvanya’da çekildiği tahmin edilen ve FETÖ/PDY terör örgütü lideri Fethullah Gülen ile birlikte poz veren Hacı Boydak’ın fotoğrafı ortaya çıktı.
(İHA)

Son Güncelleme: 08.08.2016 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280