Bursa’nın İnegöl ilçesinde kaza anı kamerada

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, sık sık kaza yaşanan kavşakta meydana gelen son kazada 4 araç ile bir evde maddi hasar meydana gelirken, bir kişi yaralandı. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.Osmaniye Mahallesi’nden gelen...

banner279
19 Ağustos 2016 Cuma 14:25

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, sık sık kaza yaşanan kavşakta meydana gelen son kazada 4 araç ile bir evde maddi hasar meydana gelirken, bir kişi yaralandı. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Osmaniye Mahallesi’nden gelen Melih Y. idaresindeki 16 PJ 755 plakalı özel otomobil, Altay Caddesi üzerinde seyir halinde olan Davut B. yönetimindeki 16 KPR 98 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. 98 plakalı hafif ticari araç bir eve ve park halindeki 48 HM 507 plakalı park halindeki hafif ticari araca çarparak durabilirken, diğer özel otomobil ise park halindeki 16 KDP plakalı kamyonete çarparak durabildi. Özel otomobilde bulunan Ayşe Ö. yaralanarak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Maddi hasar meydana gelen araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.
Neredeyse her gün bir kazanın meydana geldiğini ifade eden mahalle sakinleri, Gaziler Sokak ile Altay Caddesi’nin kesiştiği yere kasis yapılmasını istedi. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.08.2016 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287