Bylock kullanıcısı 10 öğretmene tutuklama

Elazığ’da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında ’Bylock’ kullanan 10 öğretmen tutuklandı.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında...

banner279
06 Ekim 2016 Perşembe 20:27
Bylock kullanıcısı 10 öğretmene tutuklama
Elazığ’da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında ’Bylock’ kullanan 10 öğretmen tutuklandı.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün haberleşme sistemi olan ‘Bylock’u kullandığı belirlenen 12 öğretmen, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki gün gözaltına alınmıştı. Bugün adliyeye sevk edilen 12 öğretmenden 10’u çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 2 öğretmen ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
Operasyon kapsamında 7 firari öğretmenin ise arandığı bildirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287