Çanakkale Güzelyalı köyünde korkutan yangın

Çanakkale merkeze bağlı, yazlıkların bulunduğu Güzelyalı köyünde, kuru otların tutuşması sonucu yangın çıktı. Yazlık konutların yanı başında çıkan ve rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüyen yangına, helikopter, itfaiye ve vatandaşlar...

banner279
13 Ağustos 2016 Cumartesi 21:38
Çanakkale Güzelyalı köyünde korkutan yangın

Çanakkale merkeze bağlı, yazlıkların bulunduğu Güzelyalı köyünde, kuru otların tutuşması sonucu yangın çıktı. Yazlık konutların yanı başında çıkan ve rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüyen yangına, helikopter, itfaiye ve vatandaşlar müdahale etti.
Çanakkale merkeze bağlı Güzelyalı köyünde, yazlık konutların hemen arkasında yangın çıktı. Kimliği henüz tespit edilemeyen kişilerin bölgede demir kestiği ve buradan çıkan kıvılcımların otları tutuşturmasıyla başladığı öne sürülen yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Bölgede yazlığı olan vatandaşlar, alevlerin evlerine sıçramaması için büyük çaba sarfetti. Bir yangın söndürme helikopteri ile birlikte arazözlerin de katıldığı söndürme çalışmalarına, vatandaşlar da ellerine geçirdikleri kazma, kürek, sopa gibi eşyalarla destek verdi. Yangın, yazlıklara sıçramadan söndürüldü. Jandarma ekipleri, konuyla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.08.2016 23:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287