Çatışma bölgesinde hareketlilik sürüyor

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 2 askerin şehit düştüğü bölgede helikopter hareketliliği devam ediyor. Şemdinli ilçesine bağlı Gerdan Tepe bölgesinde bulunan güvenlik güçlerine yönelik terör örgütü üyelerince sızma girişiminde bulunulması...

banner279
29 Ağustos 2016 Pazartesi 16:47
Çatışma bölgesinde hareketlilik sürüyor

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 2 askerin şehit düştüğü bölgede helikopter hareketliliği devam ediyor.
Şemdinli ilçesine bağlı Gerdan Tepe bölgesinde bulunan güvenlik güçlerine yönelik terör örgütü üyelerince sızma girişiminde bulunulması üzerine çıkan çatışmada 2 asker şehit olmuş, 4 asker ise yaralanmıştı. Bunun üzerine sürdürülen operasyonlar devam ederken, bölgede helikopter hareketliliği ise gün boyu devam etti. Gerdan Tepe bölgesi yakınlarındaki Yeşilova Karakolu’na zaman zaman iniş yapan helikopterler, bir süre sonra tekrar havalanarak, operasyona destek veriyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.08.2016 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287