CHP binasında yangın!

CHP Defne İlçe Başkanlığı binasında çıkan yangın paniğe sebep oldu. Yangın sonucu binada büyük çapta hasar meydana geldi. Sümerler Mahallesi’ndeki 6 katlı Yusuf Apartmanı’nın birinci katında bulunan CHP İlçe Başkanlığı’nda...

banner279
02 Eylül 2016 Cuma 16:18
CHP binasında yangın!

CHP Defne İlçe Başkanlığı binasında çıkan yangın paniğe sebep oldu. Yangın sonucu binada büyük çapta hasar meydana geldi.
Sümerler Mahallesi’ndeki 6 katlı Yusuf Apartmanı’nın birinci katında bulunan CHP İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelen bazı partililer, toplantı salonunda hazırlık yaptıkları sırada balkondaki afişlerin yandığını gördü. Kısa sürede büyüyerek daireye de sıçrayan alevlere Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekipler tarafından söndürülen yangında yaralanan olmazken, dairenin büyük bölümü kullanılamaz hale geldi.

ÖLÜ, YARALI YOK
CHP Defne Kadın Kolları Başkanı Müzehher Parmaksız, sebebini henüz bilmedikleri yangının bir anda çıktığını ve kısa sürede yayıldığını belirterek, "Olayda kimsenin yara almaması sevindirici bir durum. Alevleri söndürmek istedik, su alıp çıktık dışarı. Ancak mümkün değildi. Ateş üzerimize gelince kimse bir şey yapamadı ve binanın içini hemen boşaltmaya başladık" dedi.
Meydana gelen yangın ile ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.09.2016 17:09
Anahtar Kelimeler:
YangınChpIlçeDefneBinası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287