Cinnet getiren polis ailesine kurşun yağdırdı

Tekirdağ Çerkezköy’de cinnet getiren bir polis, kendisine ait beylik tabancasıyla kayınpederini başından vurarak öldürürken, eşini ve kayınvalidesini ise yaraladı. Olay Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi İstasyon Mahallesi Ergin Sokak’ta...

banner279
31 Ağustos 2016 Çarşamba 08:04

Tekirdağ Çerkezköy’de cinnet getiren bir polis, kendisine ait beylik tabancasıyla kayınpederini başından vurarak öldürürken, eşini ve kayınvalidesini ise yaraladı.
Olay Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi İstasyon Mahallesi Ergin Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre polis memuru olan Salih P.’nin eşi Diler P. ve kayınvalidesi Yüksel S. ağır yaralanırken, kayınpederi Selim S. ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Sivas’tan bir buçuk ay önce Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Emniyet Müdürlüğüne tayin olan polis memuru Salih P. dün saat 18.45 sıralarında evde belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmada dehşet saçtı. Tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayan Salih P. Kendisine ait tabancayla, polis memuru olan eşi Diler P. ve kayınvalidesi Yüksel S.’yi ağır yaralarken, kayınpederi Selim S.’yi ise kafasından vurarak öldürdü.
Aynı zamanda Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Bürosunda çalışan polis memuru Diler P. olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılırken, olayda ağır yaralanan Kayınvalide Yüksel S., kayınpederi Selim S. ve 1.5 yaşındaki çocuğunu rehin aldı. Olay yerine giden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Salih P.’nin meslektaşları cinnet geçiren polis memurunu ikna çabaları sonuç vermedi. Salih P. olaydan yarım saat sonra rehin aldığı 1.5 yaşındaki çocuğunu balkondan polislere sağlıklı bir şekilde teslim ederken, 8 yaşındaki diğer erkek çocuğu ise olay esnasında komşusuna kaçtı.
Bir türlü ikna olmayan Salih P.’yi almak için Polis ekipleri itfaiye ekibinin merdiveni yardımıyla eve girmeye çalıştı. Teslim olmamak için direnen Salih P. yaraladığı kayınvalidesi Yüksel S.’yi de balkondan itfaiye merdiveni yardımıyla polis ekiplerine teslim etti. Ağır yaralanan Yüksel S. Sağlık ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaklaşık 3 saat boyunca meslektaşlarına direnen Salip P. için Tekirdağ’dan Özel Harekat polisleri takviye istendi. Evin kapısını kırarak içeri giren Özel Harekat polisleri kayınpederini öldüren, eşini ve kayınvalidesini ağır yaralayan Salip P.’yi etkisiz hale getirdi. Salih P. geniş güvenlik önlemleriyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Cumhuriyet Savcısı Yüksel Savcı olay yerinde inceleme yaparken, hayatını kaybeden Selim S. İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Son Güncelleme: 31.08.2016 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287