Dağa kaçmak isteyen teröristler Aksaray’da yakalandı

Aksaray’da bir yolcu otobüsüne operasyon düzenleyen polis, İstanbul’dan Doğu illerinde dağ kadrosuna katılmak isteyen 2 PKK’lı teröristi yakaladı. Operasyon sabah erken saatlerde gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, terör örgütü...

banner279
20 Ekim 2016 Perşembe 15:30
Dağa kaçmak isteyen teröristler Aksaray’da yakalandı
Aksaray’da bir yolcu otobüsüne operasyon düzenleyen polis, İstanbul’dan Doğu illerinde dağ kadrosuna katılmak isteyen 2 PKK’lı teröristi yakaladı.
Operasyon sabah erken saatlerde gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK üyesi olan 2 şüphelinin yolcu otobüsüyle İstanbul’dan Doğu illerine kaçtığı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, plakasını önceden belirledikleri otobüs için Aksaray - Ankara Karayolu’nda pusuya yattı. Beklenen otobüsün Aksaray il sınırlarına girmesi üzerine TEM Şubesi ekipleri otobüsü takibe aldı. Bir süre yapılan takibin ardından operasyon için düğmeye basan TEM ekipleri, yolcu otobüsünde B.B. ve F.D. isimli 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Yakalanan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, 2 şüphelinin terör örgütü PKK üyesi olduğu, dağ kadrosuna katılmak için Doğu illerine kaçtığı öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287