Darbeci albaylar İstanbul’a sevk edildi

Konya’da yakalanan, 15 Temmuz darbe girişiminin firari isimlerinden Kurmay Albay Nebi Gazneli ve Kurmay Albay Müslüm Kaya, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından İstanbul’a sevk edildi.15 Temmuz günü yaşanan darbe girişiminde halka ateş...

banner279
15 Ağustos 2016 Pazartesi 10:40
Darbeci albaylar İstanbul’a sevk edildi

Konya’da yakalanan, 15 Temmuz darbe girişiminin firari isimlerinden Kurmay Albay Nebi Gazneli ve Kurmay Albay Müslüm Kaya, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından İstanbul’a sevk edildi.
15 Temmuz günü yaşanan darbe girişiminde halka ateş açılması emrini verdiği iddia edilen Müslüm Kaya ve TRT binasının basılması emrini verdiği iddia edilen Nebi Gazneli, bir stüdyo dairede yakalanmıştı. Yakalanan darbeci albaylar Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere İstanbul’a sevk edildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.08.2016 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287