Denizli ve Manisa'da uyuşturucu operasyonu

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Denizli ve Manisa’da uyuşturucu ticaretine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında yapılan operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 20:04
Denizli ve Manisa'da uyuşturucu operasyonu

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Denizli ve Manisa’da uyuşturucu ticaretine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında yapılan operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.


Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Denizli ve Manisa’da eş zamanlı olarak, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon eş zamanlı olarak, Denizli’nin Karşıyaka Mahallesi’nde A.G., D.G., M.A., G.A. ve İ.K. ile Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde M.G., E.K., B.Y. ve A.D. yakalanarak gözaltına alındı. Düzenlenen operasyon çerçevesinde gözaltına alınan şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalar yapıldı. Aramalarda 2 kilo esrar, 2 ruhsatsız av tüfeği, 2 hassas terazi, 1 ruhsatsız tabanca, ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 4 bin 695 lira paraya el konuldu. Açıklamada, operasyonla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287