Diyarbakır’da 29 bin 657 kök kenevir ele geçirildi

Diyarbakır Jandarma Komutanlığı’nca yapılan çalışmada, 29 bin 657 kök Hint keneviri ele geçirildi. Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında Kocaköy ilçesi kırsalında...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 11:35
Diyarbakır’da 29 bin 657 kök kenevir ele geçirildi

Diyarbakır Jandarma Komutanlığı’nca yapılan çalışmada, 29 bin 657 kök Hint keneviri ele geçirildi.
Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında Kocaköy ilçesi kırsalında arazi arama ve tarama faaliyeti icra edilmiştir. 09 Ağustos 2016’da icra edilen faaliyette, Yenişehir Mahallesi Çalıgömü mevkiinde bulunan tarlada ayçiçeği ve tütün bitkilerinin arasına gizlenmiş vaziyette 29 bin 657 kök Hint keneviri ele geçirilmiş ve 2 şüpheli gözaltına alınmıştır. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen kenevir bitkileri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden gelen yetkililer nezaretinde yakılmak suretiyle imha edilmiş, gözaltına alınan şüphelilerden 1’i adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine konulmuş, 1 şüpheli ise adli kontrol ile serbest bırakılmıştır” denildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287