Elazığ’a 3 şehit acısı birden geldi

Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında, ilk bilgilere göre 3 polis şehit oldu, onlarca kişi de yaralandı.Olay, saat 09.10 sıralarında, Sürsürü Mahallesi Çayda Çıra Kavşağı’nda bulunan Elazığ...

banner279
18 Ağustos 2016 Perşembe 10:47
Elazığ’a 3 şehit acısı birden geldi

Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında, ilk bilgilere göre 3 polis şehit oldu, onlarca kişi de yaralandı.
Olay, saat 09.10 sıralarında, Sürsürü Mahallesi Çayda Çıra Kavşağı’nda bulunan Elazığ Emniyet Müdürlüğü önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, teröristler bomba yüklü aracı, personellerin giriş çıkış yaptığı Emniyet Müdürlüğü binasının ikinci kapısında infilak ettirildi. Kent merkezine yaklaşık 6 kilometre mesafede bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde büyük bir gürültü ile patlayan bomba, kentin dört bir yanından hissedildi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede, ilk belirlemelere göre, 3 polis şehit oldu, aralarında sivillerin de bulunduğu onlarca kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Patlamada, Emniyet Müdürlüğü binası ile çevresindeki ev, iş yeri ve araçlar da zarar gördü. Bölgedeki bazı ağaçların da devrildiği görüldü.
(İHA)

Son Güncelleme: 18.08.2016 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287