Elazığ’da 15 nokta özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Elazığ’da, Tunceli, Diyarbakır ve Bingöl sınırları çevresinde 15 ayrı nokta terörle mücadele kapsamında özel güvenlik bölgesi ilan edildi. Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar...

banner279
31 Ağustos 2016 Çarşamba 12:19
Elazığ’da 15 nokta özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Elazığ’da, Tunceli, Diyarbakır ve Bingöl sınırları çevresinde 15 ayrı nokta terörle mücadele kapsamında özel güvenlik bölgesi ilan edildi.
Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle, halkın can ve mal güvenliğinin korunması bakımından girilmesinde sakınca bulunan, Elazığ’ın Aalacakaya, Arıcak, Karakoçan ve Palu ilçe sınırları içerisindeki 15 ayrı bölgenin 01 Eylül 2016-15 Eylül 2016 tarihleri arasında valilik kararı ile özel güvenlik bölgesi ilan edildiği bildirildi. Halkın can ve mal güvenliği için; özel güvenlik bölgelerine mülki amir izni olmadan girişlerin yasaklandığı kaydedildi.
Özel güvenlik bölgesi ilan edilen yerlerin Alacakaya’nın Gortil, Herbite Yaylası, Arıcak’ın Görese 1 ile 2. bölgesi, Karakoçan’ın, Gazdağı, Karaboğa Dağları Hattı, Dilektaşı Yaylası, Akpınar batısı, Pilavtepe, Koçyiğitler Köyü Batısı, Başak Yaylası ve Velikan bölgesi doğusu olduğu bildirildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 31.08.2016 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287