En çok aranan listesindeki terörist İstanbul’da yakalandı

İçişleri Bakanlığı tarafından oluşturulan en çok aranan teröristler listesinde bulunan PKK’lı Remzi Yavit, İstanbul’da yakalandı. İstanbul Terörle Şube Müdürlüğü ekipleri, İçişler Bakanlığı tarafından oluşturulan en çok aranan...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 22:31
En çok aranan listesindeki terörist İstanbul’da yakalandı

İçişleri Bakanlığı tarafından oluşturulan en çok aranan teröristler listesinde bulunan PKK’lı Remzi Yavit, İstanbul’da yakalandı.
İstanbul Terörle Şube Müdürlüğü ekipleri, İçişler Bakanlığı tarafından oluşturulan en çok aranan teröristler listesinde bulunan PKK’lı Remzi Yavit’i İstanbul’da yakaladı. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri gri listede bulunan ve başına 300 bin lira konulan PKK’lı terörist Remzi Yavit’i Bahçelievler’de yolda yürürken gözaltına aldı. Gözaltına alınan Yavit, sorgulanmak üzere İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287