Eski Sağlık Bakanlığı çalışanlarına FETÖ operasyonu

Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik İzmir merkezli 4 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda aralarında daha önce Sağlık Bakanlığından ihraç edilen personellerinde bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca...

banner279
20 Ekim 2016 Perşembe 09:23
Eski Sağlık Bakanlığı çalışanlarına FETÖ operasyonu
Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik İzmir merkezli 4 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda aralarında daha önce Sağlık Bakanlığından ihraç edilen personellerinde bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İzmir merkezli 4 ilde operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda daha önce Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) suçundan hakkında yakalanma kararı bulunan toplam 30 kişiden 20’si gözaltına alınırken 10 kişinin ise aranmasına devam ediliyor. Gözaltına alınan şahısların arasında daha önce Sağlık Bakanlığından ihraç edilen personelin de bulunduğu öğrenildi.
Ayrıca hakkında yakalanma kararı alınan şahısların ‘by lock’ kullandığı ve örgütün toplantılarına katıldıklarının tespit edildiği iddia edildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 20.10.2016 09:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287