Eski Zaman gazetesi yazarı yakalandı

FETÖ/PDY soruşturma kapsamında eski Zaman gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan soruşturmada hakkında yakalanma kararı olan yazar Ali Ünal, Uşak’ta yakalandı.Edinilen bilgiye göre, FETÖ’nün darbe girişimi sonrası eski Zaman gazetesi...

banner279
16 Ağustos 2016 Salı 08:08
Eski Zaman gazetesi yazarı yakalandı

FETÖ/PDY soruşturma kapsamında eski Zaman gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan soruşturmada hakkında yakalanma kararı olan yazar Ali Ünal, Uşak’ta yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, FETÖ’nün darbe girişimi sonrası eski Zaman gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan yazar Ali Ünal’ın Uşak’ın Eşme ilçesinde bir evde gizlendiği öğrenildi. İhbar edilen eve operasyon yapan polis Ali Ünal’ı gözaltına alarak sağlık kontrolü için Uşak Devlet Hastanesine getirdiler. Gerekli işlemlerin ardından Ünal, ’Silahlı terör örgütüne üye olmak’ ve ’Terör örgütüne yardım etmek’ suçlarından adliyeye sevk edildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.08.2016 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287