Esrar'ın turşusunu kurdular

Sinop’un Erfelek ilçesinde jandarmanın yaptığı operasyonda, turşu bidonuna saklanmış vaziyette 2 kilo kubar esrar ve 25 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, yapılan bir ihbarı değerlendiren...

banner279
23 Eylül 2016 Cuma 14:47
Esrar'ın turşusunu kurdular
Sinop’un Erfelek ilçesinde jandarmanın yaptığı operasyonda, turşu bidonuna saklanmış vaziyette 2 kilo kubar esrar ve 25 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, yapılan bir ihbarı değerlendiren Sinop İl Jandarma Komutanlığı ve Erfelek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı bir köyde ortaklaşa operasyon yaptı. 3 şahsın ev ve eklentileri ile araçlarında narkotik köpek Biber ile yapılan aramalarda turşu bidonuna konulmuş 2 kilogram kubar esrar ile ormanlık alanda ekimi gerçekleştirilen 25 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2’si ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, 1 kişi çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Bu arada jandarma tarafından 3 aylık süre içerisinde yapılan 7 uyuşturucu operasyonunda 15 kişinin yakalandığı, bunlardan 7’sinin tutuklandığı, 8’inin de adli kontrol şartıyla serbest kaldığı belirtildi. Operasyonlarda 7 kilo 407 gram kubar esrar, 950 kök kenevir bitkisi, 5 gram bonzai maddesinin ele geçirildiği öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 23.09.2016 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287