FETÖ’den aranan memurun evinden servet ve bu not çıktı

Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında bir memurun evinde yapılan aramada 989 bin 658 dolar bulundu.Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında...

banner279
18 Ekim 2016 Salı 14:00
FETÖ’den aranan memurun evinden servet ve bu not çıktı
Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında bir memurun evinde yapılan aramada 989 bin 658 dolar bulundu.
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bir memurun evinde yapılan aramada 989 bin 658 dolar, 50 bin 550 Euro bulunduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Paraların yanında ise şiirin yer alması ise dikkat çekti. Kağıdın üzerindeki şiir, “Yürekte ‘SIZINTI’ ile başladık. ‘ZAMAN’la öğrendik ‘AKSİYON’ insanı olmayı. ‘YENİ ÜMİT’lerimizle yağdırdık ‘YAĞMURLARI’ ve sonunda yeşerdi ‘GONCALAR’” yazılması dikkat çekti.
(İHA)

Son Güncelleme: 18.10.2016 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287