Feto’nun şairi tutuklandı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen ve "Fetullah Gülen’in şairi" olarak bilinen Rıfat Sayar ile beraberindeki 3 kişi tutuklandı.Geçtiğimiz günlerde Denizli’de gözaltına alınan...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 14:26
Feto’nun şairi tutuklandı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen ve "Fetullah Gülen’in şairi" olarak bilinen Rıfat Sayar ile beraberindeki 3 kişi tutuklandı.
Geçtiğimiz günlerde Denizli’de gözaltına alınan ve Fetullah Gülen’e yazdığı şiirlerle tanınan iş adamı Rıfat Sayar ile Turgutlu’da esnaflık yapan 4 isim adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Rıfat Sayar, Hasan Koyuncuoğlu, Mehmet Sağlam ve Mustafa Dinçkaldı tutuklandı. Hakim karşısına çıkan Erol Güven ise adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287